Behöver du en anpassad lösning?

anpassadVill du ha en extra bred säng? Eller kanske en kortare som kan passa in i en viss alkov? Har du hittat ett särskilt tyg som du vill klä din säng i? Eller vill du beställa en speciell designlösning i flera exemplar till ett hotell? Eftersom vi tillverkar alla sängar, bäddmadrasser och sänggavlar på beställning har vi stora möjligheter att specialanpassa dem utefter dina önskemål.

Vi kan också tillverka bäddmadrasser utefter specifika mått och format. Perfekt om du vill uppgradera komforten i en säng du redan har, i husvagnen eller husbilen.

Gör en anpassad förfrågan och specificera vad det är du vill att vi ska tillverka, i vilka mått, med vilken klädsel och så vidare. Har du en ritning tar vi gärna emot den också. Vi tittar på dina önskemål och återkommer om vi kan ta emot din beställning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller vill göra större beställningar. Du når oss på 0301-312 67 eller info@bedcomfort.se. Självklart är du också välkommen att besöka vår utställning.

Anpassad förfrågan

* obligatorisk